Villagronden Ardennen

 

Wie zijn we, wat kunnen we?:

Samen met onze partner, een team dat al meer dan 30 jaar ervaring heeft in het vermogensbeheer, zijn wij gespecialiseerd in beleggingen in exclusieve bouwgronden van de hoogste kwaliteit met een uitzonderlijke ligging. Wij hebben hiermee een specifieke bekwaamheid in de verkoop en beheer van villagronden in de Ardennen. Wij zijn dan ook uw partner die een toegevoegde waarde geeft aan uw persoonlijke beleggingsportefeuille! En ja, wij leveren maatwerk! Elke klant is voor ons uniek en geniet een persoonlijke aanpak, met feedback op regelmatige basis waarbij een mooi rendement het uitgangspunt is.

 

logo-pdf-telech  Download brochure                                          Contacteer ons 

 


 

 

Alleen kavels met bestemming om te bouwen:haal-meer-rendement-uit-uw-vermogen

Ook in de Ardennen is een groot aanbod van kavels beschikbaar, maar dan gaat het vaak om landbouwgronden waarbij wordt gespeculeerd op een toekomstige wijziging in het bestemmingsplan. Met alle risico’s van dien. Bij ons gaat het alleen om kavels waarop gebouwd mag worden.

Voordelige aankoopprijzen:

Wij hebben altijd een ruim aanbod op meer dan 65 plekken in de Ardennen. Momenteel hebben we bijvoorbeeld 150 kavels in portefeuille. Wij hebben voor u een voorselectie gemaakt van de mooiste pareltjes in de Ardennen. En dat allemaal tegen aantrekkelijke prijzen. We ontwikkelen de kavels zelf, dus we zijn niet afhankelijk van derden. De prijzen bedragen er bijvoorbeeld slechts één vijfde van vergelijkbare gronden in het nabijgelegen Luxemburg. Luxemburgers tonen dan ook steeds meer interesse in de Belgische Ardennen. Deze toenemende belangstelling heeft natuurlijk ook een mooi effect op de verkoopprijzen.

Bijzondere locaties:

Wij kiezen voor u de aantrekkelijkste kavels uit. Hierbij letten we onder andere op het groeipotentieel van de regio. Ook de ligging speelt een belangrijke rol. Op alle kavels geniet de toekomstige bewoner van een zeer aantrekkelijk uitzicht op de aantrekkelijke omgeving. Bovendien speelt de bereikbaarheid een belangrijke rol. Onze kavels liggen altijd vlakbij belangrijke uitvalswegen en snelwegen.

Alleen bouwrijpe kavels:

Alle kavels worden bouwklaar opgeleverd, inclusief elektra, infrastructuur, water en benodigde aansluitingen zoals internet. Uw koper hoeft dus nergens meer aan te denken en kan meteen aan de slag met bouwen. Bovendien zorgen we er voor dat de aangekochte kavels gratis onderhouden worden. Door deze professionele uitstraling liggen de kavels er altijd aantrekkelijk bij.

Contact & Informatie:

Gezien het grote aantal beschikbare kavels, mag U ons steeds contacteren, zodat we samen met U kunnen kijken naar het kavel dat bij U past volgens regio/budget/grootte/...

 

Contacteer ons