NEWSLETTER NL

 


News 19/08/2019

VACATURES

Voor de verdere uitbouw van zijn activiteiten in België is INVESTISSIMO actief op zoek naar zelfstandige vastgoedmakelaars (M/V) - voor verschillende regio's.

Afbeelding-vacature-300x150

Jouw profiel :

 • Je bent gepassioneerd door onroerend goed.
 • Je beschikt over een BIV-nummer.
 • Je beschikt over een zelfstandig statuut.
 • Je bent tweetalig ( NL/FR).
 • Je hebt een goed voorkomen.
 • Je bent dynamisch en enthousiast.
 • Je bent een commercieel talent.
 • Je bent sterk in netwerking.

Jouw taken:

 • Verkoopopdrachten binnenhalen
 • Voorbereiden, beheren en opvolgen van de verkoopdossiers
 • Verkoop van onroerend goed
 • Begeleiden van klanten gedurende het volledige verkoopproces
 • Duurzame relaties opbouwen en onderhouden met onze klanten
 • Uitbreiden van de bestaande klantenportefeuille

Ons aanbod :

 • Onmiddellijke indiensttreding
 • Een aantrekkelijke commissievergoeding
 • Een leuke job binnen een gemotiveerd team
 • Doorgroeimogelijkheden

Interesse ?

Stuur je motivatiebrief met CV naar info@investissimo.be

 

 

 


News 17/04/2019

Wonen aan zee? De 5 publieksfavorieten!

Een woning aan zee, het blijft voor heel wat mensen een droom. Wonen aan zee heeft heel wat voordelen en niet alleen voor je gezondheid.

Er zijn tal van badsteden, maar welke scoren momenteel goed en zijn om wonen? Wij zetten alvast enkele populaire kuststeden voor permanente bewoning op een rijtje.

knokke-1

1. Knokke

Bij mensen die wat budget te besteden hebben staat Knokke nog steeds met stip op één. Je hebt er niet alleen het natuurreservaat Het Zwin, je kunt er ook winter en zomer uitgebreid shoppen en er valt in tegenstelling tot heel wat andere badplaatsen, steeds wat te beleven. Je vindt er sterrenrestaurants en heel wat ontspanningsmogelijkheden. In de zomermaanden is het helemaal genieten.

2. Koksijde

Ben je gek van duinen, dan zal Koksijde je onmiddellijk charmeren. De Hoge Blekker is een aantrekkelijk natuurreservaat, waar heel wat bezoekers op af komen. Wist je dat Koksijde het grootste aantal musea telt aan de Belgische kust? Trek naar Koksijde, zie de garnaalvissers te paard door het water lopen. Ben je gek van cultuur en/of een lekkere garnalenkroket, dan voel je je hier vast onmiddellijk thuis.

3. De Panne

De meest zuidelijke badstad van België bevindt zich op een boogscheut van de Franse grens. Het strand is hier enorm uitgestrekt, terwijl je hier nog heel wat ongerepte natuur vindt. Spreek je een mondje Frans, dan heb je hier zeker een voordeel. Heb je kids? Dan zal je veelvuldig in Plopsaland te vinden zijn.

4. Oostende

Als je in een ‘echte’ stad wil wonen aan de zee, dan is Oostende de enige optie. Een bruisend stadscentrum combineer je hier met strand en natuur. Het beste van alle werelden. Oostende heeft heel wat culturele activiteiten op de agenda staan en ook op het vlak van shopping zal het je hier aan niets ontbreken.

5. MIddelkerke

Het bekendste evenement in deze badstad? Ongetwijfeld het jaarlijkse stripfestival. Voor kids is het hier aangenaam spelen, dat staat vast. In Middelkerke is het aangenaam en rustig wonen, terwijl ze er toch weten wat feesten is. Bezoek het Middelkerke Festival maar eens, je zult meteen merken wat we bedoelen.

Source: Immovlan.be

 

  


News 15/03/2019

Juridische problemen met uw huurder? Wat te doen?

Het gebeurt wel eens dat een partij die voor de (vrede)rechter wordt gebracht daar ‘zijn of haar kat stuurt’. Maar wat kan je doen als dat jou overkomt? Betekent dat dan dat het proces niet kan doorgaan?

Een huurder betaalt de maandelijkse huur niet. Of er rijst een discussie omdat de verhuurder meent dat de huurder de huurwoning niet degelijk onderhoudt. De verhuurder brengt de zaak voor de vrederechter. Daar daagt de huurder niet op. Wat kan de verhuurder dan doen?

Verzoening

Roep je je huurder of verhuurder op in verzoening maar komt deze niet opdagen, dan kan je daar maar weinig tegen beginnen. De verzoeningspoging is in dat geval een maat voor niets. De vrederechter kan dan enkel vaststellen dat één van de partijen niet aanwezig is en … er dus geen verzoening kan worden bereikt. Je zal dus onverrichterzake naar huis moeten terugkeren… Je kan dan wel vervolgens een ‘echte’ procedure starten.

Echte procedure

Ben je integendeel een ‘echt procedure’ gestart voor de vrederechter dan liggen de zaken anders. De vrederechter zal dan -als de andere partij niet verschijnt- gewoon uitspraak doen. Meer bepaald zal deze een verstekvonnis uitspreken als je dat vraagt. Daarbij wordt jouw vordering zeer waarschijnlijk volledig ingewilligd.

Het is niet gedaan

Weet wel dat dit vonnis nog niet noodzakelijk definitief is. Diegene die niet verscheen zou namelijk onder bepaalde voorwaarden nog wel eens verzet of hoger beroep kunnen aantekenen tegen het verstekvonnis.

Bron: Jan Roodhooft, advocaat (www.ra-advocaten.be)